Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

замінування у Львові

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 11 липня 2022, 14:19

У Львові з вокзалу евакуювали понад 200 людей через повідомлення про замінування

замінування у Львові

Поліція не виявила вибухівки на території львівського вокзалу, проте евакуювала з приміщення близько 200 осіб.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні, 11 липня, близько 12.30 год на електронну адресу поліції Львівщини надійшло повідомлення про замінування Головного залізничного вокзалу у Львові.

Правоохоронці обстежили приміщення вокзалу та прилеглу територію, проте жодних вибухонебезпечних предметів не виявили. Натомість з будівлі вокзалу евакуювали близько 200 осіб – 150 пасажирів та 50 працівників.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Правоохоронці проводять заходи для встановлення особи зловмисника, який надав неправдиве повідомлення про замінування.

Нагадаємо, у Львові масово повідомляли про замінування шкіл, торгових центрів та інших закладів ще у лютому цього року. Також 27 січня до поліції надійшло повідомлення про замінування всіх шкіл Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.