Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

відеоспостереження

Вівторок, 12 липня 2022, 12:07

У Львові на трьох вулицях встановлять додаткові відеокамери

відеоспостереження

Відеокамери встановлять з боку вулиць Руська, П.Беринди та Братів Рогатинців.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У центрі Львова, по периметру пішохідної зони, встановлять додаткові камери відеоспостереження. Камери з функцією розпізнавання дорожніх знаків змонтують на трьох локаціях – з боку вулиць Руська, П.Беринди та Братів Рогатинців.

Як пояснили в управлінні безпеки Львівської міськради, системи відеонагляду фіксуватимуть виїзд автомобілів з пішохідної зони. Це допоможе контролювати регламентований час перебування автівок у пішохідній зоні та унеможливити транзитний проїзд через цю територію.

За словами начальника управління безпеки Львівської міськради Максима Смілевського, у водіїв-порушників вилучатимуть перепустки чи призупинятимуть їх дію.

Зараз відеокамери з функцією розпізнавання номерних знаків фіксують лише в’їзд на територію для пішоходів.

Зазначимо, від травня цього року і станом на сьогодні через порушення правил стоянки на території пішохідної зони було оштрафовано 90 водіїв. З них 44 призупинили дію перепусток.

Нагадаємо, пішохідна зона центральної частини Львова обмежена пр. Свободи, пл. Торговою, пл. Данила Галицького, вул. Підвальною, вул. Валовою, пл. А. Міцкевича. В’їзд та виїзд здійснюється через вул. Руську вул. Памви Беринди та вул. Братів Рогатинців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.