Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Четвер, 7 лютого 2013, 15:57

Депутати перенесли на наступну сесію Львівської міськради питання про бюджет розвитку

Питання №9 з порядку денного сьогоднішньої сесії Львівської міської ради перенесли на наступне засідання.

 

За таке рішення проголосували 61 депутат Львівської міської ради сьогодні, 7 лютого, під час засідання сесії, інформує кореспондент Варіантів.

Зі зверненням про перенесення до депутатів та міського голови звернувся голова бюджетнрої комісії Яромир Самагальський.

«Нас просто втягують в шоу. Це просто провокація. Я вже три рази звертався до міського голови про те, що над бюджетом розвитку треба вже давно починати працювати. Ще півгодини тому питання про бюджет розвитку розглядалося на виконкомі і зараз ми маємо ще гарячий документ, який навіть не встигли розглянути комісії», – говорить Самагальський.

Він запропонував перенести питання про бюджет розвитку на наступне засідання, щоб мати час працювати над документами.

«Ми взагалі не планували розглядати питання про бюджет розвитку сьогодні, лише один пункт – про повернення боргів. На наступному засіданні ми розглянемо його повністю», – заявив на це Садовий.

Депутати також перенесли ще ряд питань: про затвердження положення про здійснення інвестиційної діяльності у Львові, про наданняу користування  нежитлових приміщень на вул. Дорошенка, Туган-Барановського, Леонтовича та інші.

Нагадаємо, сьогоднішня сесія вже відзначилася пікетом працівників Вернісажу та бойовими діями секретаря ради Павлюка під час розгляду питання сувенірного ринку, а також загальними сварками депутатів із цього питання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.