Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Забарило

Фб Ділові індустрії Львова

Вівторок, 12 липня 2022, 17:01

Департамент міської мобільності замовив 10 мобільних телефонів для Забарила

Олег Забарило

Департамент міської мобільності замовив 10 смартфонів Xiaomi Redmi за майже 100 тисяч гривень.

Департамент міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради оголосив тендер у системі ProZorro на мобільні телефони, які переможець тендеру має поставити до 23 серпня 2022 року.

Аукціон стартує після 20 липня, а очікувана вартість закупівлі становить 94 990 грн.

Як йдеться у закупівлі, йдеться про купівлю департаментом міської мобільності та вуличної інфраструктури міськради 10 мобільних телефонів Xiaomi Redmi Note 11.

Телефони мають бути сірого кольору, з діагоналлю дисплея 6:43, вбудованою пам'яттю у 128 ГБ, сканерами обличчя та відбитка пальця, операційною системою Android 11, функцією швидкого заряджання.

Крім цього, телефон має бути 2022 року випуску китайського виробництва, а гарантія повинна становити не менше 12 місяців.

Профінансують закупівлю з міського бюджету Львова.

Додамо, директором новоствореного департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міськради 17 листопада 2021 року призначили Олега Забарила.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.