Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Забарило

city-adm.lviv.ua

Середа, 17 листопада 2021, 12:09

Забарило офіційно очолив департамент міської мобільності Львова

Олег Забарило

Директором департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури офіційно призначили Олега Забарила.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий підписав розпорядження про призначення Олега Забарила керівником департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міськради, який з жовтня виконував обов'язки керівника цього департаменту.

"На останній сесії ми прийняли всі відповідні рішення щодо роботи департаменту міської мобільності і вуличної інфраструктури. Залишалося питання керівника. Ще заздалегідь я попросив Олега Забарила взяти на себе цю відповідальність як виконувача обов’язків. Зараз я підписав розпорядження про його офіційне призначення. У підпорядкуванні цього департаменту є наші стратегічні комунальні підприємства АТП №1, "Львівавтодор" і "Львівелектротранс" – наголосив Андрій Садовий.

За словами Забарила, основними завданнями департаменту є впровадження е-квитка, збільшення громадського транспорту у Львові, впорядкування зон паркування.

Зазначимо, Олег Забарило працює на різних посадах у Львівській міськраді з 2010 року. З 2018 до 2021 року він очолював управління економіки Львівської міськради, у 2017 році був начальником відділу податкового та тарифного регулювання міськради.

Згідно із його декларацією про доходи за 2020 рік, Забарило має квартиру у Львові та земельну ділянку у Винниках, з 2020 року їздить на авто Volkswagen Passat вартістю 194 474 грн, а його дружина володіє мотоциклом Suzuki, який купила у 2020 році за 79 591 грн.

Забарило зберігає 20 300 доларів готівки та має рахунки у банках на 168 241 грн.

Нагадаємо, створення департаменту міської мобільності та вуличної мережі погодили депутати міськради у лютому 2021 року. Тоді ж затвердили нову структуру виконавчих органів Львівської міської ради та загальну чисельність працівників мерії.

А у червні Андрій Білий, який був в.о. начальника управління безпеки міста Львівської міської ради, вирішив звільнитися з цієї посади та дочекатися створення департаменту міської мобільності, який він планував очолити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.