Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

суд у Львові

Середа, 13 липня 2022, 15:08

Сколівській ОТГ повернули землю, виділену для будівництва сонячної електростанції

суд у Львові

За віднову сплачувати орендну плату суд постановив повернути громаді ділянку, на якій підприємство планувало збудувати сонячну електростанцію.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Господарський суд Львівської області задоволив позов Стрийської окружної прокуратури до приватного підприємства про розірвання договору оренди земельної ділянки вартістю майже 178 млн грн.

Зокрема, йдеться про відмову цим підприємством сплачувати орендну плату за землю площею понад 26,2 га на території Сколівської ОТГ, яку фірма взяла в оренду під будівництво сонячної електростанції.

"Виявивши порушення законодавства, прокурорами Стрийської окружної прокуратури скеровано до суду позов, який був повністю задоволений. Суд прийняв рішення розірвати договір оренди землі вартістю майже 178 млн грн та стягнути заборговану орендну плату у розмірі понад 8,1 млн грн" – наголосили в прокуратурі.

Землю повернули у власність громади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.