На Величковського зведуть новий шестисекційний житловий комплекс

четвер, 14 липня 2022 р. о 11:46
На Величковського зведуть новий шестисекційний житловий комплекс
будівництво у Львові

На вул. І. Величковського, 3 збудують шестисекційний житловий комплекс від 8 до 10 поверхів та будівлю комерційного призначення.

Сьогодні, 14 липня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТзОВ "СБМ Захід" багатоквартирних житлових будинків змішаного типу з житловими квартирами на верхніх поверхах і розміщенням об’єктів ділового, культурного, обслуговуючого, комерційного призначення на вул. І. Величковського, 3 у Львові.

Новий житловий комплекс збудують на земельній ділянці, загальною площею 0,5367 га, що передбачена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

Згідно із містобудівною документацією, житловий комплекс складатиметься із шести секцій, висотою у 34,50 м (10 поверхів), 33,30 м (9 поверхів), 31,50 м (9 поверхів), 30,30 м (8 поверхів), 28,50 м (8 поверхів), а також окремої 2-поверхової громадської будівлі комерційного призначення висотою у 9 м.

Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 35%.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, майбутній будинок знаходитиметься поруч з 10-багатоповерховим будинком. Також на території забудовник облаштує велопарковку.

Коломєйцев додав, що будівництво повністю відповідає усім будівельнии нормам та вимогам.

Земельна ділянка, на яких зведуть житловий комплекс, належать до зони Ж-4 – зона багатоповерхової житлової забудови та частково зони Г-2 – торгово-ділові зони місцевого значення відповідно до зонінгу Шевченківського району.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "СБМ Захід" зареєстроване у квфітні 2021 року у Львові на місці майбутнього будівництва, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Керівником та власником фірми є львів'янин Богдан Слобода.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024