Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

Четвер, 14 липня 2022, 13:06

У районі Дністерської зведуть новий 15-поверховий житловий комплекс

візуалізація

Виконком дозволив збудувати 6-секційний житловий комплекс висотою понад 50 метрів на вул. І. Раковського, 24-А.

Сьогодні, 14 липня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТзОВ "Дизайн-студія "Ключ" комплексу житлових будівель з вбудованими приміщеннями громадського призначення, дитячим дошкільним закладом, підземною автостоянкою, трансформаторною підстанцією та об’єктами інженерного забезпечення на вул. І. Раковського, 24-А у Львові.

Новий житловий комплекс збудують на земельній ділянці, загальною площею 0,76087 га, що передбачена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

Згідно із містобудівною документацією, житловий комплекс складатиметься із шести будинків, двоє з яких матимуть 15 поверхів, ще двоє – по 11 поверхів й ще двоє – 8 поверхів, а також 9-метрової секції, де розміщуватиметься дитячий садочок. Максимальна висота цього житлового комплексу – 52 м.

Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 25%.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, забудовник також зобов'язався збудувати школу, а будівництво повністю відповідає усім будівельним нормам та вимогам.

Земельна ділянка, на якій зведуть житловий комплекс, належать до зони Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови, зони Г-3-1 – зона дитячих
дошкільних установ та загальноосвітніх шкіл, частково зони Л-1 –
озеленені території та зони ТР-2 – зона транспортної інфраструктури відповідно до детального плану території у районі вулиці
проєктованої, вул. Зеленої, вул. В. Навроцького, просп. Червоної Калини.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Дизайн-студія "Ключ" зареєстроване з 2003 року у Львові, займається діяльністю рекламних агентств. Власниками фірми є львів'яни Максим Зелінський та Ярослав Ткач. Ярослав Ткач також ще володіє низкою будівельних фірм Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.