Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЦНАП

П'ятниця, 15 липня 2022, 10:42

У Львові працівники ЦНАПу приїжджатимуть на виклик до мешканців

ЦНАП

У місті запрацює послуга "Мобільний адміністратор", яка передбачає виїзд працівників ЦНАПу до мешканців.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

З понеділка, 18 липня, для мешканців Львівської ОТГ, які за станом здоров’я не можуть відвідати ЦНАП, запрацює послуга "Мобільний адміністратор".

Як пояснила директорка міського департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик, цією послугою можуть скористатися люди з інвалідністю 1-ї групи, військовослужбовці та ті, які перебувають на тривалому стаціонарному лікуванні й потребують стороннього догляду.

"Щоб замовити послугу, потрібно зателефонувати до ЦНАП або заповнити електронне звернення на сайті міської ради. Адміністратор опрацює звернення і, узгодивши дату й годину візиту, приїде до мешканця. Спеціально обладнаний кейс дозволяє надати послуги у будь-якому місці – чи в помешканні, чи в іншому приміщенні, де перебуває людина" – зазначила Валентина Бартошик.

За її словами, серед послуг, які можна замовити "на місці", є послуги соціального захисту, житлові, послуги районних адміністрацій, управління державної реєстрації, різноманітні витяги, довідки та інше.

Детальний перелік послуг – тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.