Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Гримак

wyborcza.pl

Неділя, 17 липня 2022, 11:12

Львівщині бракує 100 Школяриків на початок нового навчального року

Ірина Гримак

Голова Львівської облради Ірина Гримак повідомила, що Львівщині бракує 100 Школяриків, які б возили учнів до шкіл. 

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак повідомила про те, що наразі на Львівщині бракує 100 автобусів (Школяриків), які розвозять учнів до шкіл.

Про це вона розповіла під час розмови з польською Gazeta Wyborcza, відповідаючи на запитання про те, якої допомоги міжнародних партнерів Львівщина наразі потребує.

"У нас є проблеми з траспортною мережею, яка мала б забезпечити підвезення учнів до шкіл з початку вересня. Учнів в області побільшало. Натомість частину рухомого складу область передала нашій армії на схід. Якщо говорити про сільську місцевість, то потрібно організувати ефективну транспортну мережу. Зараз бракує понад 100 шкільних автобусів, так званих Школяриків",  зазначила вона. 

Ірина Гримак визначила пріоритетом для допомоги потреби обласних медичних закладів у медичному обладнанні та методиках лікування важкохворих пацієнтів. 

"Ми потребуємо підтримки під час лікування складних медичних випадків та хвороб, не лише тих, про які я згадав раніше. До нас потрапляють важкохворі та пацієнти з важкими травмами",  зазначила вона. 

Нагадаємо, що 12 липня делегація депутатів Львівської обласної та міської рад у Кракові взяли участь у відкритті скверу Вільної України. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.