Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 19 липня 2022, 16:05

Львів'янка незаконно привласнила земельну ділянку, яка перебувала у власності міста

Львів

Вартість цієї земельної ділянки становить понад 2,2 мільйона гривень.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Прокурори Франківської окружної прокуратури Львова скерували до суду обвинувальний акт щодо львів'янки, яка за допомогою підроблених офіційних документів незаконно заволоділа земельною ділянкою.

"Обвинувачена виготовила та використала підроблені офіційні документи, а саме: технічний паспорт та висновок про технічну можливість поділу житлового будинку у місті Львові на два окремих самостійних садибних будинки. Надалі, фігурантка ввела в оману орган місцевого самоврядування щодо правомірності своїх дій, внаслідок чого ухвалою Львівської міської ради їй передано у власність земельну ділянку площею 0,0927 га" – наголосили у прокуратурі.

Вартість збитків для міста становить понад 2,2 млн грн.

Суд наклав арешт на згадану земельну ділянку. Також прокурори подали позов до суду про визнання недійсною ухвали Львівської міськради, якою львів'янці передали у власність земельну ділянку та скасування реєстрації права власності на неї.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.