Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП поблизу села Бартатів

lv.npu.gov.ua

Вівторок, 19 липня 2022, 11:54

У ДТП на трасі Львів – Шегині загинув водій легковика

ДТП поблизу села Бартатів

Неподалік села Бартатів зіткнулися авто Форд Фокус та Ауді А6, загинув водій Ауді А6, а його пасажирка потрапила до лікарні.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні, 19 липня, о 5.45 год на дорозі Львів – Шегині неподалік села Бартатів Львівського району авто Форд Фокус, яким керувала 36-річна львів’янка, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з Ауді А6 під керуванням 53-річного мешканця Львівського району.

Внаслідок аварії водій Ауді від отриманих травм помер на місці ДТП, а його 50-річна пасажирка з травмами потрапила до лікарні.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.