Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП у селі Нижнє Висоцьке

lv.npu.gov.ua

Четвер, 21 липня 2022, 14:53

На Самбірщині п'яний водій ВАЗу в'їхав у стіну будинку

ДТП у селі Нижнє Висоцьке

У селі Нижнє Висоцьке п'яний водій авто ВАЗ в’їхав у житловий будинок, постраждала пасажирка авто.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 20 липня, близько 18.00 год на дорозі Бориня – Мохнате в селі Нижнє Висоцьке Самбірського району водій авто ВАЗ 2107, 26-річний місцевий мешканець, не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя, зіткнувся з металевою огорожею та в’їхав у житловий будинок.

Внаслідок аварії постраждала пасажирка авто, 42-річна мешканка Самбірського району, яку госпіталізували до лікарні. Водій ВАЗу перебував у стані алкогольного сп’яніння – в його крові виявили 1,8 проміле.

За цим фактом слідчі відділення поліції №2 Самбірського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.