Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Закалюк

city-adm.lviv.ua

Середа, 27 липня 2022, 10:14

Садовий депутат Закалюк очолив садову освіту у Львові

Андрій Закалюк

Депутат Львівської міськради від Самопомочі Андрій Закалюк очолив управління освіти Львова.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Депутата Львівської міськради від Самопомочі Андрія Закалюка призначили новим керівником управління освіти Львівської міської ради. Сьогодні його представили колективу управління.

"Ще бувши вчителем історії у 2012 році Андрій Закалюк відмовився вчити дітей за "табачниківською" версією шкільного курсу історії України та написав власний посібник для п’ятого класу. А вже у 27 років став наймолодшим директором школи-інтернату №2. За роки роботи Андрія Закалюка директором різних шкіл Львова" – наголосили у міськраді.

Зазначимо,  Андрій Закалюк з 2019 року й до призначення його очільником управління освіти міськради був директор ліцею "Львівський", на місцевих виборах-2020 пройшов до Львівської міської ради від партії "Об'єднання "Самопоміч", офіційно – безпартійний.

Закалюк очолював школу-інтернат №2, також працював вчителем історії у школі №28, автор книги "Вступ до історії України".

У 2010-2015 роках був помічником депутата Львівської міської ради 6 скликання від Народного руху України Валерія Веремчука.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.