Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Середа, 27 липня 2022, 15:32

У Львові з серпня запускають ваучери підтримки бізнесу

Львів

За цією програмою підприємцям відшкодовуватимуть до 300 тисяч гривень.

Про це повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко на своїй сторінці у Фейсбуці.

У Львові з 1 серпня для підтримки та активізації бізнесу запускають ваучери підпримки бізнесу.

"Сьогодні дали старт важливому інструменту – ваучери підтримки бізнесу
Важливо, аби економіка міста активно відновлювалася та розвивалася. Це дає можливість наповнювати резерви держави, допомагати ЗСУ та підпримувати тих, хто постраждав від воєнних злочинів росіян.

Велика частина підприємців Львова активно відновила свою роботу - це ми також бачимо і у доходах бюджету. Так, за 6 місяців 2022 року виконання дохідної частини загального фонду бюджету становить – 106%. Тому, для підтримки та більшої активізації бізнесу запускаємо ваучери підпримки бізнесу" – написав Москаленко.

Йдеться про:

- ваучер на релокацію – до 100 тис грн (дає змогу отримати відшкодування на оренду приміщення, логістичні послуги, а також монтаж та ремонт обладнання);

- ваучер на компенсацію – до 300 тис грн (дає змогу отримати відшкодування на витрати на комунальні послуги, оплату вартості оренди приміщення, відновлення пошкодженого майна);

- інвестиційний ваучер – до 300 тис грн (дає змогу отримати відшкодування придбання обладнання і матеріалів, оновлення матеріально-технічної бази, придбання чи оренда нерухомого майна).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.