Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

телевізор на кухні

domfront.uk

Прес-реліз,   П'ятниця, 29 липня 2022, 10:55

Чотири поради як обрати телевізор на кухню

телевізор на кухні

Телевізори на кухні – корисна річ. 

Під час готування, прибирання чи вечері з родиною або друзями можна переглядати улюблені програми, слухати новини чи увімкнути фільм. Ось тільки щоб придбати ідеальну модель, потрібно врахувати декілька нюансів, про які й піде сьогодні мова.

Діагональ екрану та кут огляду

Перше, що треба врахувати під час вибору телевізора на кухню – це його розмір. Зазвичай, в стандартних квартирах роблять не дуже великі кухні, а отже й великий екран буде ні до чого. Власникам кухонь розміром 10-12 кв.м. варто обирати плазмові телевізори з діагоналлю 22-24 дюйми. 

Якщо пощастило з житлом, і кухня дійсно простора, то перед покупцями відкривається величезний вибір моделей, адже в такому випадку можна вже обирати між 32-дюймовими та більше телевізорами.

Разом із розміром обов’язково треба дивитись на кут огляду. Від цього залежить, наскільки комфортно буде переглядати фільми/передачи із будь-якої точки кухні. Враховуючи те, що людина в одній частині готує, в іншій – миє посуд, а в третій – їсть, то й кут повинен бути широкий. Відповідно, потрібно купувати моделі із оглядом в 170 градусів. Нещодавно з’явились моделі з іще більшим показником – 178 градусів, вони будуть зручнішими.

Роздільна здатність екрану

Усі знають, що чим вища роздільна здатність, тим краща і якісніша картинка. Це дійсно так, але в тому випадку, коли справа стосується великих моделей. На кухню не потрібно купувати габаритні телевізори, тому й роздільна здатність не повинна бути високою. Для моделей розміром від 22 до 32 дюймів цілком вистачить FullHD(1920*1080). Зображення буде чітке, контрастне, яскраве. Дехто купує навіть із роздільною здатністю HD і теж залишається задоволеним. 

Функції

Маленькі телевізори, які підходять для кухні, можуть мати ідентичний набір функцій, як і у великих моделях. Радимо розглядати пристрої, які оснащені Smart TV. Таким чином можна буде підключатись до інтернету, заходити в браузер, вмикати будь-які фільми, переглядати відео на YouTube, встановлювати програми та інше. Не менш важливою є можливість підключати до телевізора флешку або смартфон. Так ви зможете завантажити бажану програму і включити, коли готуєте їсти.

Місце розташування

Є багато маленьких кухонь, де важко виділити місце під телевізор. Пропонуємо ідеї, де це можна зробити.

  • Під верхніми шафами на стіні. Існують спеціальні кріплення, які дозволяють прикріпити телевізор або до стіни, або до дна шафки. Таким чином можна буде телевізор повертати і дивитись із будь-якої точки.

  • На стіні замість шафи. Можна прямо над робочою зоною замість звичної тумбочки повісити телевізор. 

  • У самих меблях. Під час замовлення шаф на кухню, можна одну придбати без дверей, там і помістити ТВ.

  • У ТВ-зоні. Якщо кухня велика, то можна виділити місце на стіні над барною стійкою або недалеко від столу, щоб зручно переглядати передачі.

Щоб покупка телевізора на кухню була вдалою, варто відповідально підійти до цього питання та врахувати декілька порад, які написані вище. Так ви зможете весело та продуктивно проводити час і паралельно займатись побутовими справами. 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.