Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

tvaryn.com

П'ятниця, 8 лютого 2013, 12:26

Депутати внесли зміни до рішення про зміни до структури виконавчих органів Львівської міськради

Депутати Львівської міськради вчора, 7 лютого, на засіданні прийняли за основу ухвалу про внесення змін до структури виконавчих органів Львівської міської ради, затвердження загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів.

За таке рішення проголосували 66 депутатів міськради.

Після прийняття ухвали за основу, депутати взялися за обговорення змін до ухвали. Після внесених пропозицій та зауважень, вони проголосували за ухвалу вже зі змінами.

Голова постійної комісії депутатської діяльності та законності депутат Любомир Мельничук прокоментував журналістам бачення усіх комісій, які працювали над ухвалою, де наголосив, що найважливішим є ліквідація департаментів в структурі виконавчих органів міськради та скорочення чисельності апарату ради та ї виконавчих органів до 1200 осіб. Міський голова натомість пропонував затвердити загальну чисельність апарату ради та її виконавчих органів у кількості 1325 осіб.

Мельничук зазначив: «В такий скрутний час міський голова хоче створити нові департаменти, наприклад, юридичний. Для чого? Просто працівники департаментів можуть претендувати на більшу зарплату, але функції їхні та обов'язки не зміняться, роботи в них не стане більше від зміни назви».

Депутати проголосували за те, щоб управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення налічувало 7 осіб, управління охорони історичного середовища – 17 осіб, управління державно реєстрації – 24 особи, управління «Адміністрація міського голови» - 13 осіб, управління «Секретаріат ради» - 34 особи, антикорупційне управління – 19 осіб, правозахисний відділ ради – 12 осіб, управління фінансів – 56 осіб, управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій – 17 осіб, управління економіки – 25 осіб, управління спорту та туризму – 15 осіб, управління комунальної власності – 35 осіб, управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин – 34 особи, управління комунального господарства – 18 осіб, управління інженерної інфраструктури – 19 осіб, управління капітального будівництва – 19 осіб, управління транспорту та зв'язку – 13 осіб, управління архітектури та містобудування – 38 осіб, управління культури – 15 осіб, управління освіти – 48 осіб, управління охорони здоров'я – 17 осіб, управління сім'ї та молоді – 17 осіб, управління соціального захисту – 273 особи, управління «Служба у справах дітей» - 19 осіб, апарат виконкому Львівської міської ради – 45 осіб, адміністративно-господарське управління – 32 особи, організаційне управління – 22 особи, управління муніципальної дружини – 6 осіб, юридичне управління – 35 осіб, управління «Дозвільний офіс» - 16 осіб, Галицька районна адміністрація – 38 осіб, Залізнична – 40 осіб, Личаківська – 40 осіб, Сихівська – 41 особа, Франківська – 40 осіб, Шевченківська – 41 особа.

Любомир Мельничук висловив сподівання, що у міського голови Львова вистарчить здорового глузду підписати цю ухвалу та ввести її в дію впродовж трьох місяців з моменту прийняття.

ієрархія

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.