Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

судова справа

П'ятниця, 29 липня 2022, 11:13

Львівського медика визнали винним у смерті дитини

судова справа

Львівський апеляційний суд залишив без змін вирок лікареві "Охматдиту", засудженому за несумлінне ставлення до своїх обов’язків, через смерть дитини.

Про це повідомила пресслужба Львівського апеляційного суду.

Вчора, 28 липня, колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Львівського апеляційного суду розглянула апеляцію на вирок Миколаївського районного суду Львівської області від 12 травня 2022 року, яки звинуватив лікаря ЛОДКЛ "Охматдит" у смерті дитини.

"Потерпілого 12-річного тернополянина Романа Кулака лікували спочатку в Жидачівській центральній районній лікарні, згодом через вкрай важкий стан було доставлено до ЛОДКЛ "Охматдит", де йому проведено декілька оперативних втручань. Однак, незважаючи на вжиті реанімаційні заходи, констатовано смерть неповнолітнього" – йдеться у повідомленні.

Апеляційний суд залишив вирок Миколаївського районного суду без змін, а апеляційну скаргу захисника в інтересах обвинуваченого – без задоволення.

Відтак, лікаря визнали винним за неналежне виконання медичним працівником своїх професійних обов'язків внаслідок несумлінного до них ставлення, що спричинило тяжкі наслідки для неповнолітнього хворого.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.