Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

П'ятниця, 29 липня 2022, 13:52

Головна бухгалтерка одного з санаторіїв Львівщини вимагала хабарі за розселення переселенців

Львівщина

Посадовиця вимагала з переселенців хабарі за проживання у санаторії, який мав безплатно приймати переміщених осіб.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронцч повідомили про підозру виконувачці обов’язків головного бухгалтера оздоровчо-лікувального комплексу державного підприємства Львівщини у хабарництві.

"Посадовиця структурного підрозділу одного з держпідприємств Львівщини організувала протиправну схему вимагання оплати з внутрішньо переміщених осіб за проживання в санаторії, який повинен був приймати та селити людей безкоштовно. Так, жінка мала сприяти в поселенні та не створювати при цьому штучних перешкод.

В подальшому, з метою приховування злочинної діяльності, остання складала та видавала потерпілим, від військової агресії людям, сфальсифіковані квитанції про оплату послуг проживання на території підприємства" – наголосили в прокуратурі.

Наразі триває досудове розслідування триває, вирішується питання про обрання запобіжного заходу посадовиці та встановлюється причетність інших осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.