Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Василь Кметь

Фб Василя Кметя

Понеділок, 1 серпня 2022, 14:56

ЦБС для дітей Львова призначили нового керівника

Василь Кметь

Василь Кметь очолив Централізовану бібліотечну систему для дітей Львова.

Про це повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 1 серпня, новим керівником Централізованої бібіліотечної системи для дітей Львова призначили Василя Кметя.

"Мав честь представити сьогодні вранці нового керівника Централізованої бібіліотечної системи для дітей. Відтепер опікуватись розвитком цілої дитячої мережі буде Василь Кметь" – написав Москаленко.

До Василя Кметя Централізовану бібліотечну систему для дітей Львова, починаючи з 1976 року, очолювала Валентина Галушко. У 2017 році вона була єдиною кандидаткою на цю посаду.

Зазначимо, Василь Кметь з 2007 був директором Наукової бібліотеки Львівського університету. Ініціатор секції "Історія" при "Форумі видавців", співорганізатор Львівського бібліотечного форуму.

Працював на посаді архівіста відділу давніх актів Центрального державного історичного архіву України у Львові, був викладачем історії Львівської духовної академії і семінарії УПЦ КП, асистентом кафедри давньої історії України та спеціальних історичних дисциплін, з 2001 року – доцент цієї ж кафедри (з 2005 – кафедри давньої історії України та архівознавства). 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.