Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Вівторок, 2 серпня 2022, 11:13

На Миколайчука облаштують будівлю для релокованого бізнесу

Львів

На вул. І. Миколайчука встановлять тимчасову конструкцію для релокованого бізнесу, яку місто отримає від ПРООН.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 1 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення змонтувати тимчасову споруду для релокованого бізнесу на вул. І. Миколайчука, на території орієнтовною площею 0,2 га.

Забезпечуватиме функціонування цієї тимчасової споруди, яку місто отримає у межах співпраці із міжнародною організацією ПРООН, ЛКП "Рембуд".

"Йдеться про можливість реалізації проєкту спільно із ПРООН – міжнародною організацією, яка надає місту, в рамках спільно розробленого проєкту, тимчасову розбірну конструкцію для розміщення там релокованого бізнесу. Це конструкція площею 2 тис. кв.м, яка розташовуватиметься на вул. Миколайчука.

Цим рішенням ми хочемо надати комунальному підприємству "Рембуд" функції замовника робіт у відповідної компанії, яка буде надалі надавати обслуговуючі послуги цьому приміщенню, підводити туди комунікації тощо" – пояснив керівник управління інвестицій та проєктів Львівської міськради Андрій Павлів.

Нагадаємо, станом на кінець липня 193 релоковані підприємства завершили переїзд на територію області. На підтримку бізнесу Львівщини на час дії воєнного стану в Україні передбачили 50 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.