Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ракетний удар

google.com

Вівторок, 2 серпня 2022, 21:20

Два вибухи стались на військовому об’єкті на Львівщині

ракетний удар

Сьогодні, близько 17.00 внаслідок ракетного обстрілу сталися два вибухи на території військової частини у Червоноградському районі Львівської області. 

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. 

"Масштаби руйнувань встановлюють, постраждалих на Львівщині станом на зараз немає" - написав він. 

Радник командувача Повітряними силами Юрій Ігнат натомість повідомив, що одною ракетою "уражено зенітно-ракетний комплекс на Львівщині". 

Це був дев'ятий ракетний удар, який завдали російські війська в об'єкти у Львівській області. 

Нагадаємо, 25 червня четверо осіб постраждало внаслідок ракетного удару у військовий об'єкт на Яворівщині.

13 червня сили ППО збили російську ракету над Золочевом, яка пошкодила цегельний завод. Постраждали четверо людей.

1 червня, російські ракети влучили в об'єкт залізничної інфраструктури у Стрийському та Самбірському районах Львівщини, внаслідок чого п'ятеро людей отримали поранення.

Вночі з 14 на 15 травня російські ракети обстріляли залізничні об'єкти  військової інфраструктури на території Яворівського району, майже на кордоні з Польщею.

3 травня російські ракети вчетверте атакували об'єкти у Львові. 18 березня влучили в авіаремонтний завод у Львові. 26 березня було два попадання в об'єкти критичної інфраструктури Львова. Постраждало 5 осіб. 18 квітня внаслідок ракетного удару у Львові загинуло 6 осіб та 8 постраждало.

Львівська ОВА заявила, що за чотири місяці війни сили ППО збили над територією області 24 російські крилаті ракети та 11 безпілотників.

 
 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.