Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Муніципальна варта у Львові

П'ятниця, 5 серпня 2022, 13:24

Муніципали Садового підбиратимуть гівенце за львівськими песиками

Муніципальна варта у Львові

Муніципальній варті дозволили виписувати львів'янам протоколи за порушення правил поводження з домашніми тваринами.

Сьогодні, 5 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив рішення щодо надання посадовим особам права складати протоколи про адміністративні правопорушення.

Прийняте рішення передбачає надання право посадовцям ЛКП "Муніципальна варта" складати щодо львів'ян протоколи про адміністративні правопорушення, якщо вони порушили правила поводження з домашніми тваринами.

Зокрема, йдеться про прибирання власників тварин за своїми улюбленцями під час їхнього вигулювання.

"Муніципальній варті" дозволили складати адмінпротоколи "з метою підвищення рівня правової культури мешканців Львівської міської територіальної громади у сфері утримання і поводження з домашніми тваринами та оперативного реагування на виявлені правопорушення і забезпечення притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності".

Нагадаємо, торік у ЛКП "Лев" заявляли, що до кінця року облаштують 30 прогулянкових маршрутів для собак, які матимуть по 5 станцій для прибирання за тваринами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.