Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські регбісти

Фб Петра Адамика

Прес-реліз,   Вівторок, 9 серпня 2022, 12:43

Львівські регбісти збирають кошти на автомобіль для ЗСУ

львівські регбісти

Федерація регбі Львівщини розпочала збір коштів на нове авто для одного із підрозділів ЗСУ, в якому воює гравець із регбійної спільноти.

Федерація регбі Львівщини та спортсмени-регбісти розпочали збір коштів на новий автомобіль для одного із підрозділів ЗСУ, в якому воює гравець із регбійної спільноти. Попереднє авто згоріло у бою.

У неділю 7 серпня на регбійному стадіоні "Юність" відбулася благодійна гра для збору грошей.

"Збираємо кошти для підрозділу нашого гравця. Попереднє авто розбомбили. Наш гравець Майстер спорту України з Регбіліг, лейтенант ракетних військ, нещодавно був нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня – за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного сувернітету та територіальної цілісності України. Ціна авто – 200 000 грн. Уся регбійна спільнота долучається до збору коштів.

Давайте разом, командними силами, допоможемо. Навіть невелика сума важлива! Прохання про репост" – йдеться в оголошенні регбійної спільноти.

Реквізити для збору коштів: номер карти – 5375 4112 0059 6075; посилання на банк тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.