У Львові за порушення ПДР оштрафували електровелосипедиста

середа, 10 серпня 2022 р. о 10:55
У Львові за порушення ПДР оштрафували електровелосипедиста
судова справа

Суд призначив водію електровелосипеда, який не надав переваги в русі авто, штраф у 850 гривень.

Про це повідомила пресслужба Львівського апеляційного суду.

Львівський апеляційний суд залишив без змін рішення Шевченківського районного суду Львова від 31 березня 2022 року, яким 38-річного водія електровелосипеда визнали винним у порушенні правил дорожнього руху та наклали штраф у 850 гривень.

Зазначимо, 1 лютого цього року у Львові на перехресті вулиць Кульпарківська-Перфецького водій електровелосипеда, повертаючи ліворуч на зелений сигнал світлофору, не надав переваги в русі водію авто Audi A6, який рухався у зустрічному напрямку, що призвело до технічних пошкоджень авто та електровелосипеда.

"Водій електровелосипеда порушив вимоги п. 16.6 ПДР України: повертаючи ліворуч або розвертаючись при зеленому сигналі основного світлофора, водій нерейкового транспортного засобу зобов'язаний дати дорогу транспортним засобам, що рухаються в зустрічному напрямку прямо або повертають праворуч.

Постановою Шевченківського районного суду м. Львова від 31 березня 2022 року водія електровелосипеда визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 124 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі 850 гривень" – йдеться у рішенні суду.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024