Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Фб М. Козицького

Середа, 10 серпня 2022, 12:05

Козицький заборонив полювання на Львівщині

Максим Козицький

Максим Козицький заборонив полювати на території області до закінчення воєнного стану.

Про це йдеться у наказі голови Львівської ОВА Максима Козицького від 8 серпня 2022 року.

Максим Козицький підписав наказ, яким встановив обмеження на проведення полювання та врегулював питання мисливства в період воєнного стану на території Львівської області.

"З метою запобігання загрози життю та заподіяння шкоди здоров'ю населення на території Львівської області наказую заборонити полювання на території Львівської області до припинення дії або скасування воєнного стану в Україні, за винятком регулювання чисельності окремих мисливських видів звірів з дотриманням вимог чинного законодавства України" – йдеться у документі.

Також Козицький доручив Нацполіції Львівщини, обласному управлінню лісового та мисливського господарства, Держекоінспекції та місцевій владі забезпечити виконання цього наказу.

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України, тоді ж в Україні ввели воєнний стан, який продовжили до 23 серпня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.