Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

Середа, 10 серпня 2022, 15:28

З шкіл Львова розселили всіх переселенців

школа у Львові

Переселенців, які жили у школах Львівської ОТГ, розселили у інші локації, щоб підготувати навчальні заклади до нового навчального року.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Станом на сьогодні всі навчальні заклади Львівської ОТГ, де проживали переселенці, звільнили для проведення офлайн-навчання.

Як наголосили в управлінні освіти Львівської міськради, впродовж літа для переселенців, які проживали у міських школах, шукали нові місця проживання.

Зараз у закладах, де потрібно, проводять ремонтні роботи укриттів та закуповують необхідне оснащення.

Зазначимо, з 24 лютого у Львові транзитом побували понад 5 мільйонів людей, близько 2 мільйонів з них – перебували у місті більше двох з половиною місяців, а ще 200 тисяч – залишались жити. На початку війни понад 500 комунальних закладів міста стали прихистком для переселенців.

Додамо, з 1 вересня у Львові планують відновити очне навчання у школах, через це у місті тривала перевірка укриттів працівниками Львівської міськради.

В Україні заборонили закладам освіти без належних бомбосховищ  розпочинати очне навчання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.