Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Брюховичі

Вівторок, 16 серпня 2022, 16:42

Суд повернув незаконно продані понад чотири гектари лісу у Брюховичах

Брюховичі

Вартість цієї земельної ділянки становить понад 80 мільйонів гривень.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Прокуратура припинила незаконне користування землею вартістю понад 80 млн грн у Брюховичах.

"Прокурори виявили протиправне рішення селищної ради, яка, не маючи відповідних повноважень та всупереч законодавству, протиправно розпорядилася землями вкритими лісами 1 групи державної власності, які знаходяться в смт. Брюховичі, та передані у постійне користування ДП "Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр". Своїм протиправним рішенням рада відчужила суб’єкту господарювання земельні ділянки загальною площею понад 4,23 га.

Керівник Галицької окружної прокуратури міста Львова, виявивши порушення, звернувся до суду першої інстанції з вимогою повернути вищезгадані ділянки. Однак, суд відмовив у задоволені позовних вимог.

Завдяки позиції органів прокуратури суд апеляційної інстанції погодився з доводами прокурора та скасував рішення суду першої інстанції, задовольнивши заявлені прокурором позовні вимоги у повному обсязі" – наголосили в прокуратурі.

Наразі прокуратура вживає заходи щодо забезпечення реального виконання судового рішення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.