Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сантехніки у Львові

П'ятниця, 12 серпня 2022, 15:20

Різновиди та поширені помилки під час встановлення душових кабін

сантехніки у Львові

Нині величезна кількість людей хоче зекономити простір всередині ванної кімнати та встановити додаткове обладнання.

Дуже часто не вистачає місця для встановлення сушарки, фену або пеналу для зберігання рушників. Саме тому більшість мешканців невеликих квартир, які планують відремонтувати ванну кімнату, віддають перевагу встановленню душових кабін. Обрати спеціаліста для виконання робіт, допоможуть розцінки на послуги сантехніка у Львові, що можуть суттєво коливатися, залежно від досвідченості майстра.

Різновиди та особливості встановлення душових кабін

Існує кілька різновидів, які можна придбати на ринку. Різновиди душових кабін:

– Відкриті

– Закриті

У кабінетах відкритого типу немає стінок, а бокові частини з'єднуються зі стінками у ванній кімнаті. У моделях закритого типу присутні всі конструктивні елементи, а тому немає потреби виконувати додаткові роботи. Головною проблемою під час монтажу відкритих душових кабін є нерівність стін. Саме тому потрібно, щоб майстри, які виконують ремонтні роботи, чудово розумілися на конструкції душових кабін і мали достатній досвід, щоб вчасно та повною мірою правильно виконати монтажні роботи.

Через нерівність стін під час ремонту, між піддоном душової кабіни та стінами може виникати вільний простір. Саме тому доведеться якось його усувати, оскільки це призведе до протікання та накопичення величезної кількості води під душовою кабіною. Внаслідок цього можливе затоплення сусідів, а також виникнення інших проблем, що пов'язані з утворенням плісняви та грибів.

Як не допустити помилок під час встановлення душової кабіни?

Встановлюючи душову кабіну, потрібно звернути увагу на те, щоб система постачання води, а також каналізації, знаходилася на потрібних місцях. Саме тому душову кабіну потрібно купувати ще до того, як ви зробили ремонт. Це необхідно для того, щоб спланувати, де робити отвори для каналізаційної системи. Це допоможе з'ясувати те, на яку відстань варто підняти чи опустити труби, які підводять до душової кабіни. Це дозволить приховати всі комунікації та зробити ремонт більш акуратним.

Зазвичай душові кабіни мають однакову систему водопостачання та каналізації. Саме тому під'єднати систему зможе людина, яка має достатній досвід у сфері сантехнічних робіт. Знайти висококваліфікованого сантехніка можна на сайті Кабанчик. Головна перевага сервісу у тому, що рейтинг майстра формується завдяки відгукам. Тому натрапити на майстра з поганою репутацією майже неможливо.

Також варто враховувати зміст відгуків в залежності від виконаних робіт. Зазвичай, сантехніки спеціалізуються на широкому спектрі робіт. Це означає, що одна людина може встановлювати душові кабінки, унітази, а також усувати засмічення у каналізаційних трубах. Проте для виконання деяких робіт необхідне спеціальне обладнання. Саме тому, перед тим як звернутися до спеціаліста, поцікавтеся, чи є у нього спеціальні апарати, які спрощують та пришвидшують роботу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.