Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Європейська Солідарність

lviv.eurosolidarity.org

Прес-реліз,   Понеділок, 15 серпня 2022, 12:48

Розмальовуємо гільзи – допомагаємо Збройним Силам України

Європейська Солідарність

ЄС разом з Солідарною Молоддю Львівщини провела майстер-клас для дітей з розфарбування гільз приурочений до Дня Молоді.

Про це повідомляє пресслужба Львівської територіальної організації Європейської Солідарності.

У суботу, 13 серпня, Європейська Солідарність разом з Солідарною Молоддю Львівщини провела майстер-клас для діток з розфарбування гільз приурочений до Дня Молоді.

Долучилися до події нардепи Олеги Синютка та Софія Федина, голова фракції Європейська Солідарність у Львівській міській раді Петро Адамик, а також депутати Львівської міської ради та небайдужі львів’яни.

"Частину розфарбованих експонатів ми передамо у Музей Гідності у Львові, а іншу – продамо на благодійному аукціоні. Зібрані кошти перерахуємо для ЗСУ" – розповіда депутатка Львівської міської ради Анастасія Окряк.

"Ми розфарбовуємо гільзи, щоб ще раз продемонструвати, українці сильніші за війну. І там де ворог несе темряву та руїну, ми несемо світло та нашу незнищенну культуру. Україна точно переможе, адже правда на нашому боці" – прокоментував Олег Синютка.

"Неймовірно приємно, що стільки охочих долучилось до плетіння маскувальних сіток для наших воїнів. Їм надзвичайно важливі наші допомога та підтримка" – поділилась Софія Федина.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.