Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

озеро у Новому Милятині

busk-portal.com

Понеділок, 15 серпня 2022, 12:27

Озеро у Новому Милятині зробили платним та закрили для місцевих

озеро у Новому Милятині

У селі Новий Милятин орендар зробив платним вхід на місцеве озеро для всіх місцевих мешканців.

Про це повідомляє Буський Медіа Портал у Telegram.

У селі Новий Милятин Буської ОТГ мешанці виступили проти рішення орендаря зробити платним вхід на місцеве озеро для всіх без винятку мешканців, включно з дітьми.

Як пояснюють мешканці, орендар на початку лютого цього року отримав дозвіл від громади села на облаштування озера – сірководневого гейзера, натомість мав організувати значні знижки для мешканців громади. Однак орендар та місцева влади свої обов'язки перед громадою проігнорували.

"Розуміючи, що наші інтереси відстоювати місцева влада не спішить, жителі Милятинського старостинського округу, які не погоджуються з ціновою політикою та і власне, відношенням орендатора до громади, організували схід" – йдеться у повідомленні громади Милятинського старостинського округу.

Наразі мешканці вирішили створити ініціативну групу та пропрацювати всі варіанти вирішення цієї ситуації. Натомість орендар заявив, що планує запровадити електронні браслети для відвідувачів і виступив проти безкоштовного входу для місцевих мешканців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.