Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

lviv.gp.gov.ua

Понеділок, 15 серпня 2022, 12:37

На Львівщині керівника районного відділення Мін'юсту затримали на хабарі

хабар

Чиновник вимагав від колишнього працівника 4000 доларів за непритягнення його до відповідальності з підробку документів.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці затримали та повідомили про підозру у хабарництві керівнику одного із районних відділ Державної виконавчої служби Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

"Керівник одного із районних відділ Державної виконавчої служби Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції організував протиправну схему з вимагання та отримання неправомірної вигоди від осіб за вплив на прийняття рішень службовими особами поліції.

Так, посадовець вимагав та одержав від колишнього працівника виконавчої служби неправомірну вигоду у розмірі 4 000 доларів за вплив на прийняття рішення службовими особами сектору дізнання одного з районних відділів поліції ГУ НП у Львівській області щодо непритягнення останнього до кримінальної відповідальності за фактом службового підроблення офіційних документів" – наголосили в прокуратурі.

Чиновника затримали під час передачі усієї суми хабаря.

Наразі у кримінальному провадженні проводяться слідчі дії, спрямовані на встановлення службових осіб, які можуть бути причетні до цього правопорушення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.