Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Центр зайнятості

Понеділок, 22 серпня 2022, 17:45

Більшість іноземців, які працюють на Львівщині, обіймають керівні посади

Центр зайнятості

З початку року центр зайнятості видав 275 дозволів на роботу для іноземців, більшість з них обіймають керівні посади.

Про це повідомляє Львівський обласний центр зайнятості.

Станом на 1 серпня, починаючи з початку цього року, Львівський обласний центр зайнятості надав дозволи чи продовжив термін їхньої дії на використання праці 275 іноземців із 42 країн, що на 136 дозволів більше, ніж за цей час у 2020 році.

Найбільше дозволів отримали приїжджі з Туреччини (80), Польщі (59), Індії (20), Німеччини (9), США (8), Великої Британії (6), Нідерландів (5), Намібії (5).

Крім цього, на Львівщині працюють громадяни Австрії (4), Франції (4), Норвегії (3), Чехії (3), Словаччини (3), Бразилії (3), Колумбії (3), Узбекистану (3) та ін.

В основному іноземці трудяться на підприємствах, що займаються промисловим виробництвом, будівництвом доріг, сільським господарством, інформаційними технологіями, обслуговуванням і наданням послуг, фінансовою та страховою діяльністю, торгівлею тощо.

Станом на 1 серпня праця іноземних громадян використовується на 164 підприємствах Львівщини. Третина тих, хто працює, обіймає керівні посади та належить до категорії "засновники та/або учасники, а також бенефіціари (контролери) юридичної особи, створеної в Україні".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.