Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Краківець-Корчова

Фб Козицького

Вівторок, 16 серпня 2022, 15:19

Пункт пропуску Краківець – Корчова відкрили для автобусів

Краківець-Корчова

У пункті пропуску "Краківець – Корчова" відкрили новий автобусний термінал та облаштували додаткову інфраструктуру.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

З середи, 17 серпня, повністю запрацює пункт пропуску "Краківець – Корчова" до Польщі, який закривали на реконструкцію з червня цього року.

Зокрема, тут відкрили новий автобусний термінал та облаштували додаткову інфраструктуру.

"На Яворівщині відкрили оновлений пункт пропуску "Краківець – Корчова". Від завтра тут зможуть курсувати автобуси. У межах домовленостей Президента України Володимира Зеленського та Президента Польщі Анджея Дуди на пункті пропуску облаштували новий автобусний термінал для висадки пасажирів та два павільйони. Передбачається, що за добу через термінал пропускатимуть в середньому 30 автобусів" – написав Козицький.

Нагадаємо, 20 червня на пункті пропуску "Краківець – Корчова", у межах проєкту "Відкритий кордон", збільшили кількість смуг для руху вантажівок з 4 до 10 та створили додаткові павільйони для митного та паспортного контролю.

Проєкт "Відкритий кордон" передбачає ліквідацію вузьких місць на західному кордоні та покращення логістики у напрямку Україна-ЄС. Цей проєкт реалізують у межах домовленостей президента України Володимира Зеленського та президента Польщі Анджея Дуди щодо максимального усунення бар'єрів під час перетину кордону.

Також у "Краківці" запровадять платну електронну чергу для вантажівок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.