Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП у Трускавці

lv.npu.gov.ua

Середа, 17 серпня 2022, 11:06

У Трускавці в ДТП постраждали п'ятеро людей

ДТП у Трускавці

У Трускавці зіткнулися авто Mitsubishi Lancer та мікроавтобус Mercedes Benz Vito, до лікарні потрапили четверо дорослих та 2-річна дитина.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 16 серпня, о 16.15 год на дорозі Східниця-Пісочна у місті Трускавець Дрогобицького району водій авто Mitsubishi Lancer, 26-річний мешканець Запорізької області, зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes Benz Vito, яким керував 40-річний трускавчанин.

Внаслідок аварії постраждали водії обох авто та троє пасажирів Mitsubishi Lancer: 2-річний хлопчик, 20-річна жінка та 23-річний чоловік. Їх усіх з травмами госпіталізували до лікарні.

За цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.