Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Адамик

Фб Адамика

Четвер, 18 серпня 2022, 12:45

У Львові встановлять інформаційні таблиці на будинках загиблих воїнів

Петро Адамик

Фракція Європейської Солідарності у Львівській міськраді пропонує встановити інформаційні таблиці на будинках воїнів, які загинули під час російсько-української війни.

Про це повідомив депутат Львівської міської ради Петро Адамик на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні під час сесії Львівської міської ради депутати Європейської Солідарності звернулися до міського голови Львова з ініціативою вшанування загиблих Героїв у російсько-українській війні.

"Мова про спеціальні пам'ятні інформаційні таблиці з короткою інформацією про загиблих на будинках, де мешкали наші Герої. Практично щодня ми вшановуємо пам'ять Героїв у Гарнізонному храмі Петра і Павла. Кожен наш воїн – це не просто прізвище чи статистика. Це історія життя, історія подвигу та історія героїзму.

І після встановлення цих інформаційних таблиць про наших Захисників дізнаються їхні сусіди, гості нашого міста та туристи. Саме тому ми повинні належно оцінити та зберегти пам'ять про кожного українського воїна" – написав Адамик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.