Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

авто

П'ятниця, 19 серпня 2022, 13:29

У Львові облаштують спецмайданчик для тимчасово затриманих авто

авто

Майданчик облаштують на вул. М. Кривоноса, 6.

Сьогодні, 19 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив встановлення спеціального майданчика для зберігання тимчасово затриманих транспортних засобів.

Зокрема, майданчик облаштують на вул. М. Кривоноса, 6, а ініціатором його встановлення виступило ГУ Нацполіції Львівщини.

"З метою забезпечення під час воєнного стану безперешкодного пересування транспортних засобів спеціалізованого та спеціального призначення виконавчий комітет вирішив погодити влаштування спеціального майданчика (стоянки) для зберігання тимчасово затриманих транспортних засобів на території ДП "Науково-дослідний інститут метрології вимірювальних і управляючих систем“ (ДП НДІ "Система")" – йдеться у рішенні виконкому.

Наразі департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури доручили розробити програму здійснення заходів щодо облаштування цього майданчика, а ЛКП "Інститут просторового розвитку" – надати проєктні пропозиції на його облаштування.

Додамо, з червня у Львові діють нові тарифи на послуги з евакуації транспорту на штрафмайданчики. Відтепер мінімальна вартість однієї послуги з евакуації складає 2 234 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.