Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Чорноморська

lvivrada.gov.ua

Понеділок, 22 серпня 2022, 13:38

На Чорноморській облаштують громадський простір

вул. Чорноморська

У Львові на вул. Чорноморській, 12 з'явиться новий спортивний простір.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

У четвер, 18 серпня, під час сесії Львівської міської ради депутати підтримали ухвалу "Про надання згоди на прийняття у власність складної металевої конструкції (навісу) на вул. Чорноморській, 12 шляхом укладення договору про пожертву".

Йдеться про територію, на якій є спортивний майданчик, футбольне поле, а також накриття, яке досі перебувало у приватній власності.

"Вважаю, що об'єкт на Чорноморській, 12 у подальшому міг би використовуватись для розвитку спорту галицького району міста. Там уже відновлено футбольне поле, ігровий майданчик, сквер, а невпорядкованою залишилася лише частина під накриттям.

Колись зберегти цю територію вдалося покійному ексдепутату Львівської міськради Юрію Кардашевському, який власне опікувався простором. Тепер прийняття у власність даного навісу сприятиме впорядкуванню громадсько-спортивного простору для мешканців міста" – заявив депутат фракції Європейська Солідарність Сергій Івах.

Додамо, Юрій Кардашевський помер у 2019 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.