Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

Середа, 24 серпня 2022, 12:41

Землі у промзоні Рясне-2 у Львові продали за 16 мільйонів

Львів

Ділянку площею 1,6 га у промзоні "Рясне-2" продали ТОВ "Онур" за 16 мільйонів гривень.

Вчора, 23 серпня, департамент містобудування Львівської міськради продав у системі ProZorro земельну ділянку площею 1,6812 га у промисловій зоні "Рясне-2" у Львові на вул. Т. Шевченка. 

Ділянку продали за 16 074 000 грн ТОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл", а початкова закупівлі становила 14 733 688,32 грн.

Ділянка має окремий кадастровий номер та призначена під промислову забудову.

"Промислова зона має всю необхідну інфраструктуру та є привабливою для ведення бізнесу. Придбана ділянка призначена для розміщення будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та інших галузей промисловості.

На початку торгів стартова ціна лоту була 14,7 млн грн. Місто вторгувало за цю ділянку майже 17 млн грн. Купило її ТОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл". Зважаючи на категорію та призначення землі згідно із містобудівними умовами, тут буде розміщене виробництво" – повідомляє департамент містобудування на своїй сторінці у Фейсбуці.

За даними порталу YouControl, фірма "Онур Конструкціон Інтернешнл" зареєстрована з 2004 року у Києві, займається будівництвом доріг і автострад. Її власниками є громадяни Туреччини Онур та Іхcан Ченінджевізи й львів'янин Олег Фаріон. Розмір статутного капіталу підприємства становить 2 165 870,86 грн. 

Олег Фаріон є керівником двох турецьких будфірм: ТОВ "Емт Ерімтан Мюшавірлік Тааххют Тіджарет А. Ш." (зареєстрована у Львові в 2017 році) та ТОВ "Європавер Україна" (зареєстрована у Львові в жовтні 2019 року). Також він керує ПП "Глорія" (смт. Брюховичі), що займається обслуговуванням напоями, та належить мешканці Брюхович Олені Караахметоглу.

Додамо, у серпні депутати Львівської міськради затвердили додаткові пільги для учасників індустріальних парків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.