Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

wallpage.ru

Понеділок, 11 лютого 2013, 14:33

Депутатський корпус прийме монолітне рішення щодо будівництва на Липовій Алеї – Будинський

Фракції політичних партій у Львівській міській раді не діятимуть окремо і вороже одна до одної в питанні виділення землі для Євробаскету-2015, а, всупереч бажанням міського голови Львова Андрія Садового, приймуть виважене і монолітне рішення.

Про це сьогодні, 11 лютого, в коментарі Варіантам повідомив голова фракції Фронту змін у Львівській міській раді Ростислав Будинський, хотів би виникнення ворожнечі між фракціями політичних партій у міськраді. 

"Проблема в тому, що ми були погано поінформовані – якраз напередодні сесії, коли мало відбуватись засідання. Можливо, міський голова Львова хоче здійснити певні маніпуляції, однак думаю, що депутатський корпус прийме монолітне рішення, і фракції не діятимуть окремо і вороже одна до одної в цьому питанні", – наголосив Будинський.

При цьому він додав, що законні підстави для ухвалення такого рішення були, оскільки воно вирішувалось на державному рівні.

Лідер фракції УДАРу у міськраді Анатолій Крачковський в коментарі Варіантам наголосив, що дії Садового наразі скидаються на аферу.

"Із сьогоднішнього дня будемо щось робити, проведемо спільне засідання фракцій – можливо, будемо ухвалювати звернення до прокуратури", – сказав Крачковський.

Нагадаємо, у Львові назріває скандал з виділенням землі для Євробаскету-2015: ФК "Карпати" звинувачує міського голову Львова Андрія Садового у маніпуляціях. 

Як стверджує керівництво клубу, воно не подавало на адресу міськради жодних звернень про виділення території для Євробаскету, як у цьому переконує Садовий. 

Фракція ВО "Свобода" у Львівській міській раді закидає Садовому свідому маніпуляцію думкою громадськості. 

7 лютого депутати Львівської міськради ухвалили рішення про виділення земельної ділянки на вул. Липова Алея, 5 для будівництва арени під чемпіонат з баскетболу «Євробаскет-2015» (площа ділянки – 2,7 га).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.