Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 5 вересня 2022, 11:17

У Львові харків'янин кинув у патрульних гранати

затримання

Мешканець Харкова кинув гранати у патрульних поліцейських та у салон їхнього службового авто.

Про це повідомляє Поліція Львівської області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 4 вересня, близько 14.00 год на вулиці Білогорській у Львові 24-річний мешканець Харкова поводився агресивно, чіплявся до перехожих та погрожував їм гранатою.

"Співробітники управління патрульної поліції у Львівській області виявили чоловіка, який поводився неадекватно, погрожував застосувати зброю, на зауваження правоохоронців не реагував. Натомість, зловмисник кинув одну гранату у бік правоохоронців, а другу – у салон службового автомобіля, після чого сховався у будинок" – йдеться у повідомленні.

Внаслідок вибуху гранат ніхто не постраждав, на місці події працюють слідчі, вирішується питання про затримання харків'янина та його 29-річного брата, який переховувався у будинку.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ст.348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) та ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, – довічне позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.