Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

засідання комісій ЛМР

lvivrada.gov.ua

Середа, 7 вересня 2022, 12:34

У Львові для потреб лікарні планують викупити котельню

засідання комісій ЛМР

Львівська міськрада планує викупити котельню для потреб Клінічної лікарні швидкої допомоги.

Про це повідомила пресслужба інформаційного порталу депутатів Львівської міської ради.

На виїзному засіданні комісії фінансів та інженерній комісії Львівської міськради депутати вирішили викупити котельню для потреб Клінічної лікарні швидкої допомоги.

Котельня збудована 2017 року і має три котли. Два з них працювали на палетах для опалення та обігрівали корпуси лікарні, третій – був у резерві.
Однак лікарня розширяла свою територію і потужностей не вистачало, тому було прийняте рішення про перепідключення на "Львівтеплоенерго". Однак, зважаючи на воєнний стан і ризики, які у зв'язку з цим виникають, місту потрібен резерв для постачання тепла у міські лікарні.

За оцінкою ЛКП "Агенції ресурсів Львівської міської ради" викуп обійдеться у близько 10 млн грн.

Планується, що після модернізації, котельня, у разі аварійних відключень, буде альтернативним джерелом для обслуговування лікарні швидкої допомоги та дитячої лікарні на вулиці Орлика. Для її підготовки до запуску потрібно передбачити близько 2 млн грн.

Комісія фінансів міськради підтримала проєкт, проте голова комісії Наталія Шелестак запропонувала проаналізувати можливість модернізації котельні, що надалі дасть можливість економити кошти з міського бюджету.

"Ми доручили керівникам теплопостачальних підприємств, зважаючи на непростий опалювальний сезон, проаналізувати можливі варіанти роботи котельні та провести розрахунки. Зокрема, чи доцільно доставити ще один котел, щоб збільшити потужність, при цьому враховуючи ціну на газ для бюджетних організацій? Також комісія просить надати для розгляду кошторис робіт, необхідних для запуску котельні" – зазначила Наталія Шелестак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.