Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Лейла Мелесова-Вальчак

Фб ЄС Львів

Прес-реліз,   Середа, 7 вересня 2022, 15:44

Львівські спортсмени і тренери отримають премії за призові медалі на міжнародних чемпіонатах

Лейла Мелесова-Вальчак

Півсотні львівських спортсменів і тренерів отримають премії до 50 тисяч гривень за призові медалі на міжнародних чемпіонатах.

25 спортсменів та 22 тренерів Львова отримають грошові премії за високі спортивні здобутки у 2022 році. Веслування, вільна боротьба, стрільба з лука, фехтування, акробатика – спортсмени цих та інших видів спорту отримають премії від 2000 до 50000 тисяч гривень за свої заслуги.

Про це розповіла депутатка, голова постійної комісії культури, молоді, спорту та міжнародних зв'язків у Львівській міській раді Лейла Мелесова-Вальчак.

"Пишаюсь тим, що попри криваву війну із лютим загарбником наші Львівські спортсмени здобувають золоті, срібні і бронзові медалі на міжнародних спортивних аренах.

На нашій комісії погодили премії спортсменам – переможцям, призерам та їхнім тренерам за високі здобутки за результатами чемпіонатів Європи, світу та Всесвітніх Ігор" – розповіла Лейла Мелесова-Вальчак.

Цьогоріч львівські спортсмени здобули призові місця з таких видів спорту: стрільба з лука, фехтування, шахи, вільна боротьба, веслування на байдарках і каное, лижні перегони та біатлон, велосипедний спорт, спортивна акробатика та карате, шахи.

Міжнародні змагання проходили в Греції, Словенії, ОАЕ, Угорщині, Румунії, Італії, Сербії, Норвегії, Туреччині, Хорватії, Португалії та США.

Премії спортсмени отримають згідно із Програми надання премій Львівської міської ради талановитим та перспективним спортсменам і тренерам м. Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.