Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Садового

Четвер, 8 вересня 2022, 11:25

ТікТок стане партнером піару Садового

Андрій Садовий

Соцмережа ТікТок стане партнером реабілітаційного центру "Незламні" у Львові.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 7 вересня, під час найбільшого економічного форуму Польщі міський голова Львова Андрій Садовий домовився з віцепрезидентом ТікТок Тео Бертрамом про те, що соціальна мережа стане партнером реабілітаційного центру "Незламні" у Львові.

"ТікТок стане партнером екосистеми реабілітації UNBROKEN Ukraine. Про це домовились із віцепрезидентом соціальної мережі Тео Бертрамом на Forum Ekonomiczne / Economic Forum.

Перемовини вже розпочали – перш за все про залучення компанії для напрацювання комунікаційного плану, бо саме висока міжнародна впізнаваність дозволить нам залучити ще більшу кількість партнерів та друзів. Також є можливість отримати частину фінансування для будівництва реабілітаційного центру у Львові" – написав Садовий.

Зазначимо, ще у середині квітня стало відомо, що у Львові планують збудувати реабілітаційний центр для важкопоранених. Автором проєкту реабілітаційного центру є  архітектурна компанія "АБМК". Переглянути проєкт комплексу можна за посиланням.

У червні стартувала донорська конференція щодо будівництва центру "Незламні".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.