Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Нерухомість

alnews.com.ua

Вівторок, 12 лютого 2013, 11:07

Колега свободівки Сех претендує на мисливські угіддя поблизу Буська

Приватне підприємство Євгена Сосновського, депутата Буської районної ради 5-го скликання та спостерігача від Ірини Сех на виборах до ВРУ 2012 року, отримає мисливські угіддя площею 6587,1 га у користування на 15 років.

 

Відповідний проект рішення зареєстровано у Львівській обласній раді.

ПП «Мисливське господарство «Верхоли» зареєстроване у серпні 2009 року, а Євген Сосновський є його директором.

Мисливські угіддя, на які претендує «Верхоли», проходять від роздоріжжя автодоріг Чоп – Київ і Буськ – Яблунівка, автомобільною дорогою в напрямку до с. Яблунівка, через село дорогою до с. Грабово, далі південною стороною кварталів № 38, 39, 41,42 Грабівського лісництва, далі межею між сільськими радами Чаниж та Заводське до автодороги Заводське – Чаниж, дорогою Чаниж – Переволочна через перехрестя з автодорогою Буськ – Берестечко до повороту автодороги на с. Підставки, далі дорогою через с. Боложинів до перетину з автодорогою Київ – Чоп, далі цією дорогою в напрямку до Львова, до роздоріжжя автодоріг Буськ – Яблунівка, виключаючи територію лісового заказника місцевого значення «Гаївський», – пишуть Наші гроші. Львів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.