Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Назарій Островський

Фб Островського

Четвер, 8 вересня 2022, 15:11

Поліцейські влаштували обшук у помешканні львівського волонтера Островського

Назарій Островський

Правоохоронці підозрюють львівського волонтера, депутата Бродівської міськради Назарія Островського у махінаціях з гуманітарною допомогою.

Про це повідомляє "Еспресо.Захід".

Правоохоронці влаштували обшук в помешканні львівського волонтера, депутата Бродівської міської ради від Української Галицької Партії Назарія Островського у Бродах.

За його словами, він зараз перебуває за кордоном, куди поїхав по черговий автомобіль для ЗСУ, а про обшук дізнався від сусідів.

"Фізично я там не проживаю, це лише місце моєї прописки. Там зараз вже пів року проживають переселенці з Донецька, яким я надав житло в Бродах, бо я фізично проживаю у Львові, а там лише прописаний. Також сьогодні обшуки вже були в моєму недобудованому будинку біля Львова. Виглядав цей обшук доволі нахабно і дивно – увірвались в будинок, там жили майстри. Зайшли без ухвал, сказали, що є заборгованість за електроенергію і зробили обшук. Чесно, я шокований, бо будинок недобудований і навіть не введений в експлуатацію" – наголосив Островський.

Він вважає, що йдеться про автомобіль, привезений для одного з капеланів ЗСУ.

"Його прізвище також фігурує у цій ухвалі, а він постійно на передовій, у гарячих точках. Щось більше сказати не можу, бо ще не знаю. Дуже прикро те, що навіть бойові капелани, які нон-стоп на передовій, потрапляють у фабриковані кримінальні справи" – пояснив Островський.

Назарій Островський входить до волонтерської групи спільно зі Святославом Літинським, яка привезла для потреб ЗСУ понад 300 автівок.

"Я особисто завіз близько 30 автівок і тепер по кожній з цих машин мене можуть "тягати". Наші хлопці з передової теж шоковані такими новинами" – додав Островський.

Нагадаємо, сьогодні вранці до громадського активіста й волонтера Святослава Літинського з обшуком прийшли правоохоронці з Києва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.