Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

відділ поліції у Дрогобичі

Фб Кваснія

П'ятниця, 9 вересня 2022, 11:37

У Дрогобичі затримали директорку ліцею імені Богдана Лепкого

відділ поліції у Дрогобичі

Директорці ліцею вручили протокол про недопуск комісії РДА до навчального закладу під час карантинних обмежень у вересні 2021 року.

Про це повідомив представник пресслужби Дрогобицької міської ради Зеновій Квасній на своїй сторінці у Фейсбуці.

У середу, 7 вересня, правоохоронці затримали директорку ліцею імені Богдана Лепкого Дрогобицької міської ради Наталю Ластов'як. 

"Відбулося затримання директорки ліцею імені Богдана Лепкого Наталії Ластов'як. Наразі перебуваємо у місцевому відділі поліції на вулиці Стрийській. З'ясовуємо причину та обставини" – написав Квасній.

Він додав, що Ластов'як затримали для вручення протоколу щодо порушення та недопуску комісії РДА до навчального закладу під час карантинних ковідних обмежень у вересні 2021 року.

"Як наголосила сама пані Наталія, затримання відбулося у грубий спосіб. Такі дії поліції викликали обурення серед колег-освітян, які зібралися біля відділу поліції. Долучилися до освітян й представники депутатського корпусу та політичних сил... Стало відомо про поширення інформації, що пані Наталію затримали на хабарі. Ця інформація абсолютно не відповідає дійсності" – додав Зеновій Квасній.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.