Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

госпіталь у Винниках

health-loda.gov.ua

П'ятниця, 9 вересня 2022, 11:23

На території госпіталю у Винниках облаштують спортивно-реабілітаційний комплекс

госпіталь у Винниках

Максим Козицький розпорядився виділити 3 мільйони гривень на перетворення спортмайданчика на території госпіталю у спортивно-реабілітаційний комплекс.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького № 335/0/5-22ВА від 2 вересня 2022 року.

Максим Козицький розпорядився виділили 3 млн грн для облаштування на території госпіталю у Винниках, на місці спортмайданчика, спортивно-реабілітаційного оздоровчого комплексу для пацієнтів.

"З метою ефективного виконання "Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини на 2021-2025 роки" зобов'язую внести зміни до розподілу видатків обласного бюджету на 2022 рік, виділивши кошти для об’єкта "Капітальний ремонт існуючого спортивного майданчика з влаштуванням мультифункціонального спортивно-реабілітаційного оздоровчого комплексу для пацієнтів госпіталю, в тому числі ВПО, по вул. Івасюка, 31 в м. Винники" – йдеться у розпорядженні.

Козицький доручив департаменту фінансів профінансувати на суму 3 млн грн ремонт спортмайданчика у Винниках та перетворення його на спортивно-реабілітаційний оздоровчий комплекс.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.