Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська психлікарня

Понеділок, 12 вересня 2022, 11:29

Депутати облради відмовили міськраді у власності на приміщення центру Фенікс на Кульпарківській

Львівська психлікарня

Львівська облрада вирішла не передавати міськраді у власність частину корпусу психлікарні, де розташовувався реабілітаційний центр "Фенікс".

Про це йдеться у протоколі №26 засідання постійної комісії з питань комунального майна Львівської обласної ради від 17 серпня 2022 року.

Комісія з питань комунального майна Львівської облради відмовила Львівській міськраді у дозволі на передачу їй частини земельної ділянки та розташованого на ній нежитлового приміщення на вул. Кульпарківська, 95 та у дозволі для благодійного фонду "Допомога ветеранам АТО "Фенікс" на відокремлення земельної ділянки з цим же приміщенням, що знаходиться на території Львівської психіатричної лікарні, для передачі їх в користування Львівському центру надання послуг учасникам бойових дій.

Зокрема, йдеться про нежитлове приміщення площею 428,7 кв.м та земельну ділянку на 0,4090 га. Наразі їх орендує у Львівської психлікарні центр надання послуг учасникам бойових дій.

Проти цих рішень виступили всі чени комісії комунального майна облради та доручили управлінню майном спільної власності облради у разі не використання будівлі за призначенням, достроково розірвати з ними договір оренди.

"Поінформувати благодійну організацію "Благодійний фонд "Допомога
ветеранам АТО "Фенікс" про те, що питання передачі Львівській міській раді
частини земельної ділянки (поділу та виокремлення частини на якій розташовано нежитлове приміщення загальною площею 428,7 кв.м) за адресою: м. Львів, вул. Кульпарківська, 95, не підтримано постійною комісією з питань комунального майна" – йдеться у рішенні комісії.

Зазначимо, 17 квітня 2020 року трапилася пожежа у будівлі реабілітаційного центру "Фенікс", який розташовувався в корпусі на території Львівської обласної психіатричної лікарні на вул. Кульпарківській, 95. Внаслідок пожежі будівля майже повністю згоріла. Після цього центр переїхав у приміщення на вул. Петлюри, 36.

Згодом Львівська обласна рада дозволила Львівському міському центру надання послуг учасникам бойових дій взяти знищене приміщення в оренду для реконструкції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.