Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

промисловість Львівщини

Понеділок, 12 вересня 2022, 15:42

На Львівщину переїхали понад 200 підприємств з інших регіонів України

промисловість Львівщини

Станом на сьогодні 206 релокованих підприємств завершили переїзд на територію області.

Про це повідомила пресслужба голова Львівської ОВА.

Станом на сьогодні, 12 вересня, на територію Львівської області вже переїхали 206 підприємств з інших областей, які створити 4900 нових робочих місць.

За галузями на територію області переїхало найбільше підприємств легкої промисловості, машинобудування й металообробки. Загальна сума інвестицій у будівництво трьох нових підприємств на Львівщині у будівельній, харчовій та логістичній галузях складає 32,5 мільйони євро.

Також у межах програми підтримки бізнесу у Львівській області, яку розробила на період воєнного стану Львівська ОВА, 134 місцеві та релоковані підприємства отримали фінансову допомогу на загальну суму 31 мільйон гривень.

Нагадаємо, станом на 26 липня 193 підприємства завершили переїзд на територію області, а на підтримку бізнесу Львівщини на час дії воєнного стану в Україні передбачили 50 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.